Meldingen
Alles wissen

Voorstellen

2 Berichten
2 Gebruikers
1 Reactions
37 Bekeken
(@ejhagen)
Berichten: 1
New Member
Topic starter
 

Ik ben Evert-Jan en woon in Nijmegen.

Ik heb mij ingeschreven voor de cursus, Basiscursus Imkeren. Het duurt nog een aantal maanden voor dat deze cursus begint, voor mij dus mooi de gelegenheid om alvast veel informatie op te doen. Ik lees veel op forums, op de bekende websites en kijk veel op You tube.  Ik vind het geweldig leuk om alles te lezen en te bekijken / ontdekken.

Natuurlijk imkeren spreekt mij heel erg aan, ik hoop dan ook veel informatie hier op te doen. Mocht er een imker zijn in de omgeving van Nijmegen die de tijd en zin heeft om mij alvast in de praktijk mee te nemen, dan hou ik mij aanbevolen.

Evert Jan 

 
Geplaatst : 31/07/2024 3:57 pm
(@lode)
Berichten: 47
Lid Admin
 

Dag Evert Jan,
Welkom op het forum. Je zal merken dat het hier tijdens de zomer eerder komkommertijd is. Iedereen spendeert terecht tijd buiten. Hopelijk reageert er iemand in de buurt van Nijmegen. Je kan in Nederland ook contact zoeken met de biodynamische imkers. Die zijn aldaar in grotere getale actief. https://bdimkers.nl/
Je zal inderdaad echt heel veel info vinden ivm natuurlijk imkeren op onze website. Pluis vooral ook de blogs uit. Dat is zowat de enige rubriek waar we recenter materiaal toevoegen. De site zelf is niet echt "imker-technisch", het forum wil dat wel zijn. Als je vlot bent in Engels kan je ook het materiaal van Thomas Seeley opzoeken. Heel wat film materiaal van de man op youtube.
We wensen je veel geluk samen op weg met bijen en hun omgeving.
Tot een volgende
lode

Bijen in Arc-Wattripont & Ronse

 
Geplaatst : 01/08/2024 7:50 am
EJHagen reageerde
Deel: